Keep Fit Dames

Een actieve levensstijl helpt je om positief in het leven te staan. Voldoende bewegen draagt daar vooral aan bij. Keep Fit Dames helpt om het verouderingsproces te vertragen. De cursisten gaan met meer energie weer naar huis.

Keep fit wordt gedaan om:

  • Trainen van het uithoudingsvermogen

  • Verbeteren van de spierkracht 

  • Flexibiliteit van de gewrichten wordt vergroot 

  • Een betere coördinatie en balans 

  • Verbeteren van je houding 

Doelgroep

Gezond bewegen voor dames. Huidige leeftijdsindicatie 40-80+ met muziek (low impact). 

De les

Keep Fit Dames is een groepsles die gericht is op het verbeteren van fitheid van uw hele lichaam. We bewegen een half uur op muziek en daarna worden er een half uur grondoefeningen gedaan. Er wordt gebruik gemaakt van kleine ballen, 1kg gewichten en Dynabands. Indien u een keer niet kunt, mag u het op een andere dag inhalen. Standaard op beide dagen meedoen kan ook.

Meedoen? Proeflessen zijn weer mogelijk, je bent van harte welkom!

Je kunt bij Levitas twee gratis proeflessen volgen om te zien of je het leuk vindt en lid wil worden. Voordat je een proefles doet, kun je een mail sturen met de naam, geboortedatum, telefoonnummer, sportkeuze en geslacht van de sporter, dan bepalen we in overleg welk moment het beste is voor een proefles. Ons mailadres hiervoor is: rooster@levitasgymdance.nl.

Wil je weten wanneer we welke lessen aanbieden? Check het totaalrooster (downbload pdf) voor alle tijden van onze lessen. Vanaf maandag 31 augustus start alles weer. 

Nog vragen? Onze train(st)er helpt je graag verder!