Vrienden van Levitas

Rabobank

De Rabobank Rijn en Heuvelrug ondersteunt Levitas op meerdere manieren:

  1. Verenigingsondersteuningstraject: in 2019 heeft Levitas een plek gekregen in het ondersteuningstraject dat de Rabobank Rijn en Heuvelrug aan een beperkt aantal clubs aanbiedt. In dit traject ontvangt Levitas begeleiding bij het proces om een 'handboek Levitas' te ontwikkelen: een complete beschrijving van alles wat Levitas doet, die ons helpt om onze werkwijze te verbeteren en die het makkelijker maakt voor leden of andere vrijwilligers om een clubtaak te vervullen. In deze Prezi met onze wensen voor het project met de Rabobank lees je waarom we dit graag willen.
  2. RaboClubSupport: elk jaar schenkt de Rabobank een bedrag aan de clubs in de regio die zich hiervoor hebben aangemeld. De verdeling van het totaalbedrag over de verschillende clubs gebeurt op basis van een stemming: alle Rabobankleden uit de regio Rijn en Heuvelrug kunnen 5 stemmen verdelen en zo bepalen hoeveel geld de clubs ontvangen. Levitas heeft hierdoor al twee jaar achtereen een mooi bedrag mogen ontvangen!
  3. Organiseren informatieavonden voor verenigingen: een aantal keer per jaar organiseert Rabobank Rijn en Heuvelrug een avond voor verenigingen waarin zij zich uitgebreid kunnen laten informeren over een thema. Thema's die aan de orde zijn gekomen, zijn sponsoring en vrijwilligersbeleid. Deze avonden zijn over het algemeen leerzaam en interessant en leveren bovendien nieuwe contacten op met andere verenigingen.

Procurios uit Wijk bij Duurstede is een moderne, dynamische organisatie die een CRM-platform aanbiedt waarmee organisaties op allerlei manieren kunnen verbinden met hun doelgroep:

Procurios toepassingen

Levitas is ontzettend blij dat Procurios het ook voor ons mogelijk maakt om op een professionele manier onze leden te administreren, facturen te sturen, onze website te vullen, nieuwsbrieven te sturen en via een community soepel te kunnen samenwerken.

Een deel van de trainers van Levitas is in loondienst bij ons. Dit betekent dat we een salarisadministratie moeten voeren, met alle complexe processen die daarbij horen. We zijn heel dankbaar dat LoonLoon ons hier bij helpt, dat scheelt ons ontzettend veel uitzoekwerk, tijd en 'gedoe'. De lonen worden nu netjes, op tijd en goed geadministreerd uitbetaald en dat is belangrijk voor ons én voor onze trainers!