Werken bij Levitas

Bij Levitas geloven wij dat bewegen er aan bijdraagt dat je je lekker in je lijf voelt. Onze trainers spelen daarbij een essentiële rol: zij geven de lessen, gaan om met onze leden en bepalen de aanpak en cultuur van Levitas. Samen met het bestuur en een aantal 'sleutelvrijwilligers' vormen zij ook de spil van onze club.

Ben je turn- of sporttrainer of wil je je hiertoe ontwikkelen? Kom dan eens met ons praten of lesgeven bij Levitas iets voor jou is!

  • Wij bieden een goed georganiseerde werkomgeving, een prachtig uitgerust turnhal, een marktconforme vergoeding en enthousiase collega's en leden.
  • We vragen van trainers dat zij hun rol serieus nemen, zowel in het opbouwen en verzorgen van de lessen als in de omgang met sporters en hun ouders. 'Plezier in bewegen' is niet voor niets onze slogan en juist de trainers dragen dat uit. Ook vinden wij het belangrijk dat alle sporters zichzelf kunnen zijn én tegelijk rekening houden met elkaar. Trainers zijn ook voor dit pedagogisch klimaat bepalend.

Spreekt dit je aan en wil je nader kennismaken met Levitas? Neem dan contact op met Miranda Schrijver, ons bestuurslid HR: mirandaschrijver@levitasgymdance.nl.

Vacatures

Train(st)er gezocht Nijntje Beweegdiploma (2-5 jr) 

Voor onze jongste leden zijn wij met spoed (vanaf 1 maart) op zoek naar een enthousiaste train(st)er, liefst met een afgeronde Nijntje Beweegdiploma-opleiding of de bereidheid deze te volgen. De les(sen) worden bij voorkeur gegeven op woensdagochtend, maar andere dagen zijn bespreekbaar.  Onze beweeglessen geven wij in onze mooie turnhal, die te vinden is op sportpark Mariënhoeve in Wijk bij Duurstede. We zoeken vooral iemand voor de jongste groep (2-3 jaar, kinderen samen met hun (groot)ouder), maar hebben een wachtlijst voor vervolggroep (4-6 jaar). Het is mogelijk ook deze groep te gaan opstarten.

De groepen

Het gaat om de volgende groepen:

  • Peuters 2-3 jaar met hun ouders
  • Eventuele tweede groep: kleuters 4-6 jaar

PHOTO-2019-06-05-11-34-27.jpg

Vergoeding

We bieden een marktconforme vergoeding. Van een train(st)er vragen we minimaal ervaring met kinderen en affiniteit met gymnastiek. Voor de kleutergroep zoeken we in een kandidaat liefst ook een sporttechnische of onderwijsachtergrond. 

Interesse?

Heb je interesse? Neem dan snel contact met ons op! 
Voor meer informatie: Miranda Schrijver, mirandaschrijver@levitasgymdance.nl of Marieke Koken voorzitter@levitasgymdance.nl.