Lid worden bij Levitas

Met het lidmaatschap kun je wekelijks sporten. Levitas doet er alles aan om de lessen door te laten gaan. Als een trainer niet kan, komt er normaal gesproken een ander, of wordt met de groep een alternatief plan bedacht waar iedereen zich in kan vinden. Daarnaast heeft het lidmaatschap nog een aantal voordelen:

1. 40 lesweken per jaar.

Levitas start haar lessen als de basisscholen beginnen en gaat door totdat de basisscholen met vakantie gaan. Verder volgt Levitas de schoolvakanties van de basisscholen en kun je rekenen op gemiddeld 40 lesweken.

2. Bij afname van meer uren wordt sporten relatief goedkoper.

Wanneer je meerdere uren per week sport bij Levitas, worden de uren relatief steeds goedkoper (zie Tarieven). Het maakt daarbij niet uit of je dat doet bij bijvoorbeeld alleen turnen of bij freerunnen én turnen.

3. Je bent verzekerd 

Levitas heeft bij de KNGU twee verzekeringen lopen. Een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering en een ongevallenverzekering. Via het lidmaatschap betaal je daar automatisch aan mee en ben je verzekerd.

4. Kortingen voor leden 

Leden van Levitas krijgen diverse kortingen voor deelname aan activiteiten, wedstrijden en bijvoorbeeld het strippenkaartsporten (voor als je een keer extra wilt turnen).

5. Informatievoorziening 

Als lid ben je opgenomen in ons ledenbestand en kunnen we je als eerste voorzien van informatie over activiteiten. Check ook onze Facebook fanpage voor updates.

Proefles en inschrijven

In het lesrooster kun je zien welk uur het beste bij jouw of bij je zoon of dochter past. Je kunt bij ons altijd terecht voor twee gratis proeflessen.

Tijdens de tweede les ontvang je het inschrijfformulier (pdf) dat je tijdens de derde les inlevert. Vanaf dat moment ben je lid. Je ontvangt van de penningmeester een factuur voor de rest van het jaar en meer informatie over de vereniging en alle activiteiten. 

Lidmaatschap-folder

> Download hier direct de folder handout lidmaatschap (pdf), waarin de belangrijkste informatie over sporten bij Levitas bij elkaar.