Strippenkaart: geen vastigheid

Informatie over strippenkaart-sporten

Levitas heeft een prachtige en permanent ingerichte turnaccommodatie tot haar beschikking. Dit biedt vele extra mogelijkheden. Wij willen sporters uit de regio de mogelijkheid bieden om zelfstandig extra in onze turnhal te trainen. Daarom verzorgt Levitas het Strippenkaart-sporten. Hierdoor heeft iedereen, Levitas-lid én niet-leden, de mogelijkheid om in onze prachtige hal te sporten.

Voor Levitassers:

Train jij al in een reguliere Levitas-les, maar wil je extra trainen? Dat kan. Gewoon een extra keer de zaal in, een voorbereiding op een wedstrijd of om een keer met vrienden van buiten Wijk bij Duurstede te sporten in de turnhal: tijdens het strippenkaart-sporten kun je zelfstandig aan de slag.

Voor externen:

Helaas hebben de meeste verenigingen nog geen turnhal tot hun beschikking. Wil je toch de extra mogelijkheden van een turnhal kunnen gebruiken, dan ben je welkom in Wijk bij Duurstede. Ook voor kleine groepjes samen met hun trainer is dit een veel betaalbaardere optie dan het volledig afhuren van een turnhal. Willen een paar sporters doorpakken en hebben ze daarvoor nog net die extra training(en) nodig? Kom gewoon nog een keer. Wachten tot iedereen meekan om het betaalbaar te houden behoort daarmee tot het verleden.

Werkwijze:

 • Sporten op eigen verantwoordelijkheid
 • Er zijn altijd Levitas-trainers aanwezig die algemeen organiseren
 • Vanaf 12 jaar zelfstandig sporten
 • 6-11 jaar sporten onder begeleiding van eigen trainer
 • Maximaal 10 sporters (6-11jr) per trainer
 • Maximaal 40 sporters per training
 • Schrijf vooraf in om teleurstelling te voorkomen

Dag en tijd:

Zondag van 10.00-12.00 uur. Bij succes wordt het aantal trainingen per week uitgebreid. In vakanties worden extra momenten gepland. Zie hiervoor het strippenkaart-rooster.

Kosten:

Begeleidende trainers/coaches: gratis

Sporters: Levitas-leden Externen
1 losse training € 6,00 € 8,00
5-strippenkaart € 27,50 € 37,50
10-strippenkaart € 50,00 € 70,00

> Betalen: contant, het liefst gepast, vóór de training.
> De kaarten uit 2019 en eerder zijn nog geldig onder de oude voorwaarden.

Opgeven:

Voor de veiligheid is er een maximum van 40 sporters vastgesteld. Om teleurstelling te voorkomen dient er vooraf opgegeven te worden. Dit kan door uiterlijk op de dag vóór de training 20.00 uur het aanmeldformulier in te vullen.

Samengevat:

 • Sporten in Levitas-turnhal
 • Zondag van 10.00-12.00 uur Strippenkaart-sporten
 • 12 jaar en ouder: sporten op eigen verantwoordelijkheid
 • 6-11 jaar: sporten op eigen verantwoordelijkheid onder begeleiding van eigen trainer
 • Opgeven via het aanmeldformulier

Veel verenigingen hebben niet zulke grote groepen sporters die gebaat zijn bij een turnhal. Wanneer je dan toch naar een hal wilt, wordt het vaak een prijzige onderneming om deze af te huren. Juist de enkele sporters voor wie de turnhal écht een meerwaarde heeft komen dan niet aan de frequentie die nodig is om de nieuwe elementen te leren beheersen.

Voor kleine groepen heeft Levitas het strippenkaart-systeem. Je kunt per keer betalen of meerdere strippen (= meerdere trainingen) tegelijk kopen. Op die manier betaal je per sporter voor de training. Wil je met een drietal naar de turnhal komen, dan kan dat en kost het je geen fortuin.
Het rooster voor strippenkaart-sporten vind je hier

Standaard strippenkaartrooster

Standaard is het strippenkaart-sporten iedere zondag van 10:00-12:00 uur in de Levitas-turnhal (aanmelden altijd via het aanmeldformulier).

Op verzoek zijn er extra momenten mogelijk. Neem hiervoor altijd contact op via turnhal@levitasgymdance.nl.

Extra strippenkaart trainingen én valkuil-schoonmaak in de herfstvakantie

Tijdens de vakantie kun je bij Levitas ook doordeweeks terecht voor strippenkaart trainingen. Daarnaast willen wij onze turnhal in topconditie houden. Zodoende worden bij ons iedere vakantie de valkuilen schoongemaakt. Dit is fysiek zwaar werk wat met veel mensen prettiger is dan met weinig. Daarom belonen wij hulp tijdens het schoonmaken van de valkuilen met een gratis strippenkaart training. Dit geldt ook voor personen die geen lid zijn van Levitas.

Extra Strippenkaart trainingen

 • Dinsdag 20 oktober  | 19.00 - 21.00 uur
 • Vrijdag 23 oktoberi  | 17.30 - 19.30 uur en 19.30 - 21.30

Tijdens deze trainingen kan iedereen komen sporten in de Levitas turnhal, ook als je geen lid bent van Levitas. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je vrij komen sporten, geef je dan wel even op via het aanmeldformulier.

Ben je jonger dan 12 jaar? Dan kun je alleen meedoen als er een begeleidende trainer voor je is. Als je heel graag wilt, check dan bij je trainer of die misschien ook wil komen om je wat extra's te leren, wie weet kan hij of zij wel!

Lees hier meer over ons strippenkaart-systeem: https://www.levitasgymdance.nl/sportaanbod/strippenkaart

Valkuil-schoonmaak en meer

Het schoonmaken van de valkuil en tumblingbaan weer eens recht leggen is deze vakantie gepland op

 • Woensdag 21 oktober  | 18.30 tot ongeveer 21.30 uur.

Schoonmaak is voor 12+ en ook graag aanmelden via turnhal@levitasgymdance.nl. Gratis strippenkaarttraining als beloning!
Wij hopen op een grote groep schoonmakers!

Tot ziens in onze turnhal!