Gymkids 2-3 jaar (ouder-kind)

Gymkids 2-3 jaar (ouder-kind) is speciaal bedoeld voor de peuter van 2 tot 3 jaar, die samen met papa en mama of opa en oma lekker wil gymmen in een 'echte' gymzaal. "Mijn kind loopt op deze leeftijd nog maar net" zul je zeggen. Dat is waar. Maar juist het opdoen van veel bewegingservaring is op deze leeftijd ontzettend belangrijk. 

Leren van elkaar

Voor ouders is de gymzaal een ideale plek om andere opvoeders met hun kinderen te ontmoeten. Er worden contacten gelegd en opvoedingstips uitgewisseld. De kinderen krijgen spelenderwijs wisselende bewegings-situaties aangeboden, waardoor ze geprikkeld worden om te bewegen: gooien, schieten, klimmen, klauteren, balanceren, hangen, springen en rollen. 

De les 

De les wordt gegeven in de turnhal. Hier zijn veel zachte en uitdagende materialen beschikbaar voor de jongste kinderen. De les begint vaak met een warming-up. Daarna volgt het deel waarbij veelal toestellen en andere materiaal wordt gebruikt. De les eindigt weer met de gehele groep.

Dag en tijd

De kleinste kinderen gymmen bij Levitas op de volgende dagen en tijden:

- Zaterdag 9.00 - 10.00 uur in Wijk bij Duurstede (turnhal)

Proefles?

Proeflessen zijn volop mogelijk bij Levitas, je bent van harte welkom!

Je kunt bij ons twee gratis proeflessen volgen om te zien of je het leuk vindt en lid wil worden. Voordat je een proefles doet, kun je een ons aanmeldformulier invullen met de naam, geboortedatum, sportkeuze en geslacht van de sporter.

Wil je weten wanneer we welke lessen aanbieden? In het rooster (pdf) zie wanneer we welke groepen aanbieden.