Gymkids 1-3 jaar (ouder-kind)

Gymkids 1-3 jaar (ouder-kind) is speciaal bedoeld voor de peuter van 1 tot 3 jaar, die samen met papa en mama of opa en oma lekker wil gymmen in een 'echte' gymzaal. "Mijn kind loopt op deze leeftijd nog maar net" zul je zeggen. Dat is waar. Maar juist het opdoen van veel bewegingservaring is op deze leeftijd ontzettend belangrijk. 

Leren van elkaar

Voor ouders is de gymzaal een ideale plek om andere opvoeders met hun kinderen te ontmoeten. Er worden contacten gelegd en opvoedingstips uitgewisseld. De kinderen krijgen spelenderwijs wisselende bewegings-situaties aangeboden, waardoor ze geprikkeld worden om te bewegen: gooien, schieten, klimmen, klauteren, balanceren, hangen, springen en rollen. 

De les 

De les wordt gegeven in de turnhal. Hier zijn veel zachte en uitdagende materialen beschikbaar voor de jongste kinderen. De les begint vaak met een warming-up. Daarna volgt het deel waarbij veelal toestellen en andere materiaal wordt gebruikt. De les eindigt weer met de gehele groep.

Dag en tijd

Gymkids 1-3 jaar (ouder-kind) geven wij op woensdagmorgen, van 9.30 - 10.30 uur. Je bent van harte welkom voor twee proeflessen, samen met je kind(eren)!

Meedoen? De lessen starten weer vanaf 1 september!

Je kunt bij Levitas twee gratis proeflessen volgen om te zien of je het leuk vindt en lid wil worden. Het is altijd prettig als je aangeeft dat je komt, daarover kun je met ons mailen via rooster@levitasgymdance.nl.

Wil je weten wanneer we welke lessen aanbieden? Check het totaalrooster  (downbload pdf) voor alle tijden.

Nog vragen? Onze train(st)er helpt je graag verder!