Levitas heren vallen in de prijzen tijdens 1/4 finale NK!

thom_wilco_april2017.jpg

Thom van Hemert en Wilco van Noort

09 april 2017

LEUSDEN - Dit weekend was er een van hoogtepunten en teleurstellingen inéén. Drie Levitas-turners moesten zich helaas terugtrekken, de vier overgebleven mannen deden het voortreffelijk. Daniël Giesing en Wilco van Noort mochten zelfs een medaille in ontvangst nemen na hun rondgang langs zes toestellen.

Daniël Giesing beet het spits af op zaterdagochtend. Stuk voor stuk turnde hij prachtige oefeningen. Uiteindelijk was dit goed voor de tweede plaats en daardoor een zilveren medaille. Plus het bijbehorende ticket voor de halve finale.

Zaterdagavond zouden drie senioren een gooi doen naar de halve finaleplaatsen. Door een polsblessure (Jasper) en snijwond in zijn duim (Luc) bleef enkel Michiel over. Zijn wedstrijd ging redelijk met nog enkele fouten maar ondanks dat een keurige achtste plaats. Daarmee heeft ook hij zich geplaatst voor de halve finale.

Zondag kwamen er ook slechts twee van de drie Levitassers in actie. Max Lissone had te veel last van zijn knieën, waardoor hij zich af moest melden. Thom van Hemert en Wilco van Noort turnden wel en ook zeer goed. Uiteindelijk werd Thom vijfde en mocht Wilco voor het eerst op een landelijke podium plaats nemen. Hij kreeg een bronzen medaille omgehangen en mag samen met Thom naar de halve finale.

« Terug naar nieuwsoverzicht