Levitas in Galileo op RTL5!

galileo.jpg04 april 2017

Schrijf in je agenda! Op dinsdag 9 mei bevat het populaire wetenschappelijke RTL-5 programma Galileo een item met Levitas! In januari werd onze vereniging namelijk gevraagd om met een trainer en turn(st)er mee te helpen aan het programma. Luc van Hemert en Michiel Jansen zijn de beroerdste niet en verleenden graag hun medewerking.

De opnames vonden op 16 januari plaats. Presentator Jorn Rohde werd door Luc en Michiel geholpen met het bedwingen van de rode ballen van Wipeout! Rode ballen? Ja, deze. We mogen nog niet te veel verklappen, maar het is zeker de moeite waard om te kijken!

Dinsdag 9 mei, RTL 5, Galileo, tijdstip volgt. Wij zitten voor de buis, jij ook?

Over Galileo

Hoe overleef ik een helikoptercrash? Kun je verliefdheid opwekken? Hoe kan ik een lijk laten verdwijnen? En hoe sla je eigenlijk iemand met één tik knock-out? In het populair wetenschappelijke programma ‘Galileo’ gaat Luuk Ikink, met behulp van verslaggevers, op zoek naar antwoorden op al dit soort vragen. In snel tempo komen allerlei, soms bizarre, onderwerpen voorbij. Meer informatie over het programma: http://www.galileotv.nl/

« Terug naar nieuwsoverzicht