Vanaf nu: thuistrainen met Levitas!

29 maart 2020

Ben je het stilzitten vanwege de coronamaatregelen ook zat? Even 'vakantie' was misschien wel prettig (chillen, uitslapen, luieren) maar na een tijdje gaat het toch weer kriebelen... je wilt bewegen! Bovendien is het ook wel goed om in beweging te blijven, of deze thuistijd nu snel voorbij is of dat deze nog even duurt. Daarom biedt Levitas vanaf nu: 

Thuistrainen met Levitas!

Elke maandag, woensdag en vrijdag zetten we om 19.00 uur op ons YouTube-kanaal een trainingsfilmpje online van één van onze trainers. Jullie kunnen allemaal meedoen en in de comments een reactie geven - of achteraf op een zelf gekozen moment de training volgen. We vinden het superleuk als je meedoet!

YouTube kanaal Levitas.png

Daarnaast verzamelen we op een aparte pagina op onze site ideeën voor leuke beweegvormen in en rond het huis: https://www.levitasgymdance.nl/sportaanbod/thuistrainen/train-en-beweegideeen-voor-thuis. Zo kun je ook op de andere dagen lekker aan de slag. Heb je ergens een leuk idee opgepikt dat er nog niet tussen staat? Tip ons via michieljansen@levitasgymdance.nl, dan voegen we je idee toe!

wandelfoto_metlogo.jpg

« Terug naar nieuwsoverzicht