9 december: Levitas Gouden jubileumshow

levitas_oudefoto.jpg26 oktober 2017

Dit jaar vieren we ons 50-jarig bestaan met de Gouden jubileumshow. In de sportaccommodatie de Mariënhoeve aan de Lekdijk vindt 9 december aanstaande de show plaats die maar liefst op drie verschillende tijden wordt opgevoerd. Leden en hun familie worden uitgenodigd, maar iedereen is van harte welkom om de kunsten van de sporters te bewonderen.

Alle groepen zijn inmiddels begonnen met trainen voor het evenement; in totaal zo'n 400 leden.

Levitas is in 50 jaar uitgegroeid tot een van de meest professionele turnverenigingenvan de regio, waardoor ook talenten uit omliggende gemeenten in Wijk turnen. Niet alleen trekt de vereniging meisjes en dames, ook de jongens en mannenafdeling is de grootste inde omgeving. Er wordt recreatief geturnd ener is een speciale springafdeling en freerunning voor jongeren.Daarnaast is er een aanbod voor de allerkleinsten en senioren die lekker willen bewegen. Het jongste lid is anderhalf en het oudste lid is de negentig gepasseerd.


Hoe het allemaal begon, 50 jaar geleden. O
p de vlag staat de statutaire oprichting (1966). In 1967 werd Levitas actief en werd begonnen met turnlessen.

Niet alleen leden

Ooit klein begonnen, wordt er sinds 2015 gebruik gemaakt van een prachtige nieuwe turnhal aan de rand van Wijk bij Duurstede aan de Lekdijk. Niet alleen de leden van de vereniging trainen hier. Met het unieke strippenkaartsysteem van Levitas kan er door turners uit het hele land in vakanties en op gezette tijden gesport worden. De turner koopt een strippenkaart en kan daarmee individueel gebruik maken van de turnhal. In de turnhal is altijd een gediplomeerde trainer aanwezig. Inmiddels heeft de vereniging zo al 1.200 verschillende sporters uit het land kunnen verwelkomen.


De prachtige turnhal van Levitas

Tijdens de Gouden jubileumshow maakt Levitas jou graag deelgenoot van de vereniging en presenteren alle groepen zich. De show vindt plaats op zaterdag 9 december 2017 en wordt drie keer opgevoerd. Er is een ochtend, middag en avondshow. Aanvang 10.30 uur, 14.30 uur en 18.30 uur.

Kaarten

Kaarten kosten € 7,50 en zijn binnenkort verkrijgbaar bij Levitas.Voor aanvang van de show is de Levitasboulevard te bezoeken, waar onder andere van sommige toestellen gebruik kan worden gemaakt (tegen een geringe vergoeding). Er worden veel geïnteresseerden verwacht, dus wacht niet te lang. Meer informatie vind je op www.levitasgymdance.nl.

« Terug naar nieuwsoverzicht