Levitas binnenkort strak in het pak!

presentatiepakken01.png18 oktober 2017

De afgelopen periode is een team van Levitas vrijwilligers keihard bezig geweest om de goede uitstraling van de vereniging ook in de kleding terug te laten komen.

Al onze leden hebben inmiddels de mogelijkheid gehad om T-shirts en tassen aan te schaffen. Inmiddels is ook het design van de presentatiepakken bekend. Wij vinden het er prachtig uit zien!

Trots

Lilian Starren, Jasper Bootsma, Michiel Jansen en Julian Smith zijn de afgelopen periode hard bezig geweest. Als vereniging zijn wij trots op zulke kanjers in ons midden. Zij hebben sponsors geworven, passessies geregeld, contact gelegd met de leveranciers en uiteindelijk ook mede het design bepaald. Bij dit laatste hebben ze hulp gehad van Andreas de Groot.

Een actieve Levitasser die na zijn studie (grafisch) vormgeving op freelancebasis beschikbaar is. Voor ons heeft hij naast het design van de trainingspakken ook meegeholpen met de raamstickers van de turnhal én enkele praktische bewerkingen van ons logo.

 
Het design van het jack van het Levitas-presentatiepak. Met op mouw de logo's van onze sponsors: Tapkoel, Procurios en Rijnheuvel advies.

Gat

Toch zijn onze vrijwilligers voor hun gevoel nog niet helemaal klaar. Na het afhaken van één sponsor is er nog een klein gat in de financiering van de presentatiepakken. Wilt u ook een (kleine) bijdrage leveren aan deze pakken of kent u iemand die dat wellicht wilt, laat het ons weten.

Sponsoren bedankt

Levitas is sowieso ontzettend blij met de sponsors die deze presentatiepakken mogelijk hebben gemaakt. ProcuriosTapkoel, Rijnheuvel Advies, ATB AutomationINVORMsport en TISP Software. Zodra de pakken binnen zijn zullen wij hen nog extra in het zonnetje zetten. Zonder deze sponsors waren er géén presentatiepakken geweest. Onze dank is groots!

De pakken, tassen en T-shirts komen waarschijnlijk begin december binnen. Dit zou precies op tijd moeten zijn voor onze gouden jubileum show van zaterdag 9 december.

 

« Terug naar nieuwsoverzicht