Turnhal Levitas

Met een vloeroppervlakte van ruim 900m2 en een zeer effectieve indeling is de hal geschikt voor alle vormen van gymnastiek: van turnen en springen tot acrobatiek. Er is gekozen voor een opstelling met vaste toestelsituaties en daarnaast een vrije zone. De hal is uitermate functioneel voor allerlei trainingsvormen. Voor wedstrijden is de Levitas-turnhal minder geschikt, door afwezigheid van een vaste tribune.

Turnhal huren of delen

Levitas uit Wijk bij Duurstede heeft vanaf de zomer van 2015 de beschikking over een turnhal. De vereniging is hier zeer blij mee en ook trots op. De eerste plannen voor een eigen accommodatie in Wijk bij Duurstede zijn al in de jaren ’90 van de vorige eeuw gemaakt. Wij vinden, net als jullie, dat onze sport niet meer past in gymzalen en sporthallen. Levitas is nu gelukkig in een turnhal. Helaas heeft nog niet iedere vereniging de beschikking over zo’n hal. Zodoende hebben wij ook mogelijkheden voor sporters en verenigingen die graag gebruik zouden willen maken van onze accommodatie.

Volledige hal huren

De Levitas-turnhal is in het weekend tijdens beperkte blokken volledig af te huren. De turnhal is eigendom is van de Stichting WijkSport, maar Levitas ondersteunt bij het beheer en is financieel verantwoordelijk voor vervanging van materialen in de toekomst. Levitas wil dat de turnhal in perfecte conditie blijft. Wij zijn daarom zeer zuinig op ons materiaal en verwachten dat natuurlijk ook van huurders. Om de controle hierop te houden wordt de zaal geopend en gesloten door een Levitasser. Hiervoor betaalt u per huurmoment € 25,00. Daarnaast kost het huren van de zaal € 64,46 per uur. (Voorbeeld: 1 uur = € 89,46, 3 uur = € 218,38)

Turnhal contact

Heeft u vragen over de verhuur, het strippenkaart-systeem of de turnhal in het algemeen, dan kunt u contact opnemen via turnhal@levitasgymdance.nl. Ook voor aanvragen en reserveringen kunt u hier terecht.