Turnhal Levitas

Met een vloeroppervlakte van ruim 900m2 en een zeer effectieve indeling is de hal geschikt voor alle vormen van gymnastiek: van turnen en springen tot acrobatiek. Er is gekozen voor een opstelling met vaste toestelsituaties en daarnaast een vrije zone. De hal is uitermate functioneel voor allerlei trainingsvormen. Voor wedstrijden is de Levitas-turnhal minder geschikt door afwezigheid van een vaste tribune.

Onze turnhal bevat de volgende toestelsituaties:

  • Wedstrijdsituaties voor alle dames- en herentoestellen.
  • Damesbrug en rekstoksituaties naar een open en dichte kuil.
  • Ringen, herenbrug, sprong, tumblingbaan en grote trampoline naar een open kuil.
  • Mogelijkheid om een airtumblingbaan, grote of kleine airtrack en kleine voltigesituaties neer te zetten in de vrije zone.

Sporten in de Levitas-turnhal

Strippenkaartsporten

Als je als individuele sporter of met een klein groepje sporters wilt sporten in de Levitas-turnhal dan ben je van harte welkom tijdens onze strippenkaarttrainingen. Alle informatie over strippenkaartsporten vind je vind je hier.

Turnhal huren

Voor grotere groepen sporters is er de mogelijkheid om te turnhal volledig af te huren.

Wanneer?

De Levitas-turnhal is in het weekend en doordeweeks tijdens beperkte blokken volledig af te huren. In ons rooster is te zien wanneer er Levitaslessen zijn en de turnhal niet beschikbaar is.

Kosten?

- € 25,00 per huurmoment voor openen, sluiten en controle*
- € 59,00 per uur voor zaalhuur

*De turnhal is eigendom is van de Stichting WijkSport, maar Levitas ondersteunt bij het beheer en is financieel verantwoordelijk voor vervanging van materialen in de toekomst. Levitas wil dat de turnhal in perfecte conditie blijft. Wij zijn daarom zeer zuinig op ons materiaal en verwachten dat natuurlijk ook van huurders. Om de controle hierop te houden wordt de zaal geopend en gesloten door een Levitasser. Hiervoor betaal je per huurmoment € 25,00.

Verhuurmoment aanvragen?

Om een verhuurmoment aan te vragen kun je een mail sturen met de naam van de vereniging/organisatie, voorkeur voor datum en tijdsblok. Ons mailadres hiervoor is turnhal@levitasgymdance.nl. Wij zullen kijken of het aangevraagde moment beschikbaar is en zullen hierover contact met je opnemen.

Turnhal contact

Heeft u vragen over de verhuur, het strippenkaart-systeem of de turnhal in het algemeen, dan kunt u contact opnemen via turnhal@levitasgymdance.nl. Ook voor aanvragen en reserveringen kunt u hier terecht.