Levitastrainer Inge Korte is nationaal jurylid

10 juni 2022

IngeInge Korte, trainster en jurylid van Levitas, heeft onlangs haar TD4 (Turnen Dames, niveau 4) jurybrevet behaald. Hiermee behoort zij tot de top van het Nederlandse jurykorps!

Dit brevet kan alleen behaald worden tijdens de Nationale Cursus, die eens per vier jaar gehouden wordt. Aan deze cursus kun je uitsluitend deelnemen na een persoonlijke uitnodiging. Inge had haar uitnodiging verdiend door haar goede juryprestaties in de jaren ervoor - en gezien haar resultaat volkomen terecht. 

Met haar brevet kan Inge de aankomende vier jaar alle niveaus in Nederland jureren. Van onze recreanten tot Eythora Thorsdottir en Sanne Wevers op het NK! Bij Levitas wisten we al dat wij een topper in huis hadden. We zijn dan ook ontzettend trots op dit resultaat!

Inge schitterde samen met Michiel ook al in de video voor de week van de scheidsrechter van NOC*NSF: https://www.youtube.com/watch?v=cWLEt5HD0KE

Overigens hebben we ook bij de heren wij twee topjuryleden in huis. Zowel Michiel Jansen als Jasper Bootsma zijn uitgenodigd voor de Nationale Cursus voor Turnen Heren. Deze vindt in september van dit jaar plaats. 

« Terug naar nieuwsoverzicht