Levitas genomineerd - stem uiterlijk 2 mei en help ons winnen!

23 april 2021

Zoals jullie weten bestaat de vereniging door de medewerking van heel veel betrokkenen, denk aan vrijwilligers, trainers en de leden zelf. We zijn altijd druk met het organiseren van alles wat gedaan moet worden, om de lessen en trainingen goed te laten verlopen.

Graag zouden we meer tijd kunnen besteden aan de daadwerkelijke trainingen en evenementen en minder aan de ‘randzaken’. Dit is mogelijk, wanneer we gebruik kunnen maken van het Mett platform. Het goede nieuws is dat we kans maken op dit platform!

Mett collage

Samen met twee andere vrijwilligerorganisaties zijn we in de race om dit platform te winnen. Het enige wat we moeten doen is stemmen verzamelen. Het werkt heel gemakkelijk, klik op onderstaande link en stem op Levitas, het kost je echt maar 2 seconden en je hoeft geen gegevens achter te laten. Vraag ook je gezinsleden, familie en vrienden om te stemmen op Levitas! Je kan stemmen tot en met 2 mei a.s. 

Klik op deze link, dan kom je op de stempagina: https://academy.mett.nl/win+een+online+platform+voor+jouw+vrijwilligers-or/default.aspx

« Terug naar nieuwsoverzicht