We zijn weer gestart! En wel buiten!

11 mei 2020

Het is eindelijk zover: we kunnen en mogen weer lesgeven! Na uitgebreide voorbereidingen is het gelukt en bieden we voor heel veel van onze groepen weer lessen aan, zowel in Wijk (grasveld achter de hal) als in Cothen (handbalveld).

Onze leden kunnen, met inachtneming van de strikte richtlijnen, weer bij ons terecht voor allerlei beweeglessen: turnen voor jongens/heren en meisjes/dames, springen, freerunnen, keepfit, bodyshape, gymkids... dit is allemaal weer gestart. We sporten buiten en moeten met allerlei zaken rekening houden: handen desinfecteren, 1,5 meter afstand (behalven kinderen tot en met 12 jaar onderling), kinderen van 12- in andere groepen dan die van 13+, geen ouders die mogen kijken enzovoort.

Richtlijnen sporters.png

In Wijk hebben we een mooi grasveld tot onze beschikking (klik om plattegrond te openen, pdf) dat we in twee velden kunnen delen, dus er kunnen twee sportgroepen tegelijk aan de slag. Om hen op verschillende tijden te laten starten en voldoende wisseltijd te hebben tussen alle verschillende groepen (niet teveel mensen tegelijk aankomen), hebben we het rooster wel aangepast. Dus ben je lid en kom je weer sporten, bekijk hier dan hoe laat je aan de slag kunt (klik voor pdf):

Tijdelijk rooster Marienhoeve Corona.png

In Cothen trainen we naast De Rijnsloot (klik om afbeelding te openen), op het handbalveld van Fortissimo. De lessen daar starten op de gebruikelijke tijden:

  • Maandag 16.00-16.45 uur Gymkids (trainster Evi)
  • Maandag 17.00-17.45 uur Turnen meisjes tot en met 12 jaar* (trainster Evi)
  • Zaterdag 09.00-09.45 uur Turnen meisjes 2013-2010 (trainster Marit)
  • Zaterdag 10.00-10.45 uur Turnen meisjes 2010-2007* (trainster Marit)

Super als je er weer bij bent, je bent van harte welkom!

« Terug naar nieuwsoverzicht