Levitas organiseert Nederlands Kampioenschap Turnen Heren - 16&17 mei

04 februari 2020

In mei van dit jaar organiseert turnvereniging Levitas Gym & Dance voor het eerst een Nederlands Kampioenschap Turnen Heren. Turners uit het hele land komen met hun supporters naar sportaccommodatie de Mariënhoeve. In de sporthal tegenover de turnhal vindt zaterdag 16 en zondag 17 mei het Nederlands Kampioenschap 4e divisie plaats. Wil je dit kampioenschap van Heren Turnen meemaken, dan ben je van harte uitgenodigd om te komen kijken. 

Voor bedrijven
Bedrijven die zich in de kijker willen spelen tijdens dit evenement of die onze vereniging een financieel warm hart toedragen, nodigen wij van harte uit om contact op te nemen voor de mogelijkheden van sponsoring. U kunt hiervoor contact opnemen met Robin Bekkering, via e-mail robinbekkering@levitasgymdance.nl.

Levitasleden opgelet: vrijwilliger tijdens Nederland Kampioenschap
Voor het eerst een bondskampioenschap (NK) 4e divisie in Wijk bij Duurstede. Sommige turners kunnen dit jaar wellicht Nederlands Kampioen worden in eigen huis! Dit is een groots evenement. De organisatie is inmiddels opgestart, maar tijdens dit weekend 15 (opbouw), 16 en 17 mei 2020 zijn er zeer veel vrijwilligers nodig. Kun en wil je helpen? Blokkeer dit weekend dan én laat Michiel weten dat je wilt helpen. Alvast bedankt!

Toegangsprijzen 2020
Zaterdag 16 mei:  t/m 12 jaar € 4,--  |  boven 12 jaar € 8,--
Zondag 17 mei: t/m 12 jaar € 3,--  |  boven 12 jaar € 5,-- 

Tijden
Nog niet bekend.

« Terug naar nieuwsoverzicht