Levitaskamp 2018: actief, fris en beregezellig!

Levitaskamp 2018.jpg01 oktober 2018

Op 22 en 23 september organiseerden we een kamp voor alle Levitas-leden. Maar liefst 92 kinderen en jongvolwassenen in de leeftijden van 6 tot 19 jaar namen hieraan deel! Met het kamp wilden we onze leden een gezellige tijd geven en meer binding creëren tussen onze leden en de verschillende  sportgroepen. Alleen al op dit vlak was het een zeer geslaagd kamp.

Op zaterdag leek het weer mee te zitten, met een stralende zon konden we ons kamp op te bouwen. Ongeveer de helft van de kinderen sliep in de gymzaal en de andere helft sliep in een eigen tent. Vlaggen werden geschilderd en er werd touw getrokken, hierbij namen de jongens het op tegen de meiden, de jongens waren in de minderheid en niet opgewassen tegen deze grote groep meiden. Tegen de middag toen iedereen in het bos Stratego speelde kwam de regen plots met bakken uit de lucht. Na een heerlijke douche en droge kleren kon het programma gewoon doorgang krijgen, wel eens waar iets aangepast. 

In de avond was het tijdens de spooktocht in het kasteelpark gelukkig droog. Voor de jongste deelnemers was het wel een beetje griezelig maar ook super leuk en gezellig. Met een maximumtemperatuur van 10,9 graden in De Bilt was het officieel de koudste 23 september ooit gemeten!

Ook daardoor lieten onze leden zich niet kisten, gewapend met warme truien en regenkleding gingen ze het spel Escape de Mariënhoeve spelen, na een uur puzzels oplossen was de code gekraakt. Daarna volgde een estafette in de turnhal en we eindigden met een heerlijk ontspannen BBQ, waarna iedereen moe maar voldaan naar huis ging!

 

Levitas dankt: Albert Heijn (Steenstraat),  Keurslagerij van Middelaar en Kleding verhuur Bar Bijzonder voor hun bijdrage aan dit fantastische kamp.

« Terug naar nieuwsoverzicht