Dames turnen plaatsingswedstrijd in Amersfoort

feb2018_dames_amersfoort_c.jpg03 februari 2018

Op zaterdag 27 januari hebben de 3e divisie dames van Levitas hun 2e plaatsingswedstrijd gehad in Amersfoort. In wedstrijdronde 1 mochten de 2 junioren aantreden, helaas was Amy ziek en moest Sophie het alleen doen. Met een aantal nieuwe doelen in haar oefeningen heeft ze zichzelf verbeterd tov vorige wedstrijd. Met een keurige 16e plek.

In wedstrijdronde 3 mochten de senioren in actie komen, Jill, Lois en Nikki. Zij hebben alle 3 een prima wedstrijd geturnd. Helaas was de balk deze wedstrijd voor Lois en Nikki te smal. Jill heeft zelfs de hoogste score op vloer en Nikki de 3e score. Lois heeft op vloer haar Arabier streksalto laten zien, die ze pas sinds een week onder de knie had. Jill heeft uiteindelijk weer een mooie 4e plek behaald, Nikki 11e en Lois een keurige 17e plek.

Voor Amy, Sophie en Lois zitten er geen vervolgwedstrijden in. Door de 2e plek van Nikki in de vorig wedstrijd en de stabiele 2x een knappe 4e plek van Jill hebben zij zich geplaatst voor de district finale in maart en de landelijke 1/2 finale in April. 
Heel veel succes daar dames!

« Terug naar nieuwsoverzicht