Programma Gouden Jubileumshow

Logo Levitas FC - 50 jaar DEF.png17 november 2017

Op zaterdag 9 december viert Levitas haar 50-jarig jubileum met een bijzondere uitvoering: de Gouden Jubileumshow. Op deze dag hebben we drie shows, waarin wisselende sporters dezelfde acts opvoeren. De drie shows zijn verder gelijk. Kijk goed in welke show uw zoon, dochter, familielid of vriend meedoet.

De shows vinden plaats in de sporthal tegenover de turnhal. Voor aanvang en na afloop van de show is iedereen welkom in de horeca én onze Levitas-boulevard, gesitueerd in de Levitas-turnhal.

Show 1

10:00  uur    Levitas-boulevard geopend
10:30  uur    Start show 1
12:30  uur    Einde show 1

Show 2

14:00  uur    Levitas-boulevard geopend
14:30  uur    Start show 2
16:30  uur    Einde show 2

Show 3

18:00  uur   Levitas-boulevard geopend
18:30  uur   Start show 3
20:30  uur   Einde show 3

Locatie: Sportpark Mariënhoeve, Lekdijk Oost 16, Wijk bij Duurstede

De sportaccommodatie staat helemaal achterin het sportpark. Het is een groot wit gebouw. Volg hiervoor de borden 'overige sporten'. Het zal deze dag erg druk zijn op de parkeerplaats, probeer wanneer mogelijk lopend, met de fiets of carpoolend te komen.

Levitas-boulevard

Voor aanvang van de show is de Levitas-boulevard te bezoeken, waar onder andere van sommige toestellen gebruik kan worden gemaakt (tegen een geringe vergoeding). Er worden veel geïnteresseerden verwacht, dus wacht niet te lang. Meer informatie over de kaartverkoop lees je hier.

We zien jou en je fans graag op 9 december tijdens dit bijzondere en feestelijke Levitas-evenement!

« Terug naar nieuwsoverzicht