Sponsors gezocht voor Gouden Jubileumuitvoering!

sponsoring_bord.jpg01 november 2017

Dit jaar viert Levitas haar Gouden jubileum. Wij willen heel graag alle deelnemers en toeschouwers aan de show, enkele duizenden, een blijvende herinnering geven aan deze mijlpaal. Dit kunnen we alleen realiseren met behulp van sponsoring.

Inmiddels hebben we al diverse sponsoren bereid gevonden om een mooie bijdrage te leveren. Die zullen we binnenkort uitgebreid in het zonnetje zetten. Maar op dit moment hebben we nog niet voldoende budget om het evenement te organiseren.

Tegenprestatie

Draag jij turnvereniging Levitas ook een warm hart toe? Of ken je iemand met een eigen bedrijf die bereid is om te sponsoren? Laat het ons weten! Indien gewenst hebben we een mooie tegenprestatie te bieden, waaronder:
  • Vermelding als ‘Vriend van Levitas’ in de programmaboekjes (oplage totaal 1.500 stuks + vermelding voorafgaand aan drie shows: € 60 euro
  • Advertentieruimte in programmaboekje oplage totaal 1.500 stuks + vermelding voorafgaand aan drie shows. Formaat A7 (¼ pagina): € 85,00 Formaat A6 (½ pagina): € 125,00 Formaat A5 (hele pagina): € 200,00
  • Sponsoring op maat:

-> Levering van materialen In overleg € nader te bepalen
-> Stand op Levitas boulevard In overleg /moet iets toevoegen € nader te bepalen
-> Folders op folder stand extra kosten €10

  • Sponsoring in natura (denk aan lunchpakketten, snacks, fruit, drinken, drukwerk, accessoires, spullen om te verloten, gadgets/ give-aways, etc).

Contact

Elke financiële bijdrage aan de Gouden Jubileumshow is al fantastisch. Stuur in dat geval een mail naar: info@levitasgymdance.nl dan nemen wij contact op voor de mogelijkheden. Heeft u of uw bedrijf iets leuks of lekkers om weg te geven, dan horen wij dat ook graag. Je kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen:
- Jolien van Vliet 06-34393688
- Miranda Brinkman 06-53270729
- Danny Bok 06-18726279

« Terug naar nieuwsoverzicht