Nieuw: Levitas t-shirts, tassen en presentatiepakken!

levitas_50jarig_jubileum_logo.jpg13 september 2017

Goed nieuws! In het kader van een professionele en uniforme uitstraling van onze vereniging is het binnenkort mogelijk om heuse Levitas t-shirts en tassen aan te schaffen. En als je wilt kun je ze ook nog personaliseren met je eigen naam! Daarnaast hopen we binnenkort ook Levitas presentatiepakken te verkrijgen. En daar hebben we jouw hulp voor nodig.

Zichtbaarheid

Levitas bestaat 50 jaar. We zijn een grote en bloeiende vereniging. We hebben een prachtige accommodatie in Wijk bij Duurstede. We verzorgen trainingen in de regio. We zijn zeer actief op sociale media. Maar toch zijn we soms nog onvoldoende zichtbaar. Op dit moment hebben we bijvoorbeeld geen verenigingskleding. Met de kleding en tassen geven we de uitstraling een echte boost.

Presentatiepakken: crowdfunding en sponsoring

Onze evenementen organiseren we samen met trainers, vrijwilligers en sporters doorgaans al op hoog niveau. Tijdens wedstrijden, toernooien, demonstraties en andere bijeenkomsten zijn presentatiepakken hierop een mooie en representatieve aanvulling. De kosten voor dergelijke pakken, inclusief bedrukking, bedragen maar liefst € 5.600,- (ex. BTW). Een fors bedrag voor onze vereniging, dat we via crowdfunding en sponsoring bij elkaar willen krijgen. Wij zijn hiermee al een eind gevorderd maar hebben nog niet dit gehele bedrag binnengehaald. Wil jij persoonlijk een financiële bijdrage leveren, dan kan dit door een bedrag over te maken naar: Levitas – NL47-RABO-015704983 onder vermelding van ‘Presentatiepakken’.


Zeg nou zelf, zo'n uniforme uitstraling ziet er strak uit toch? De kleding van Levitas heeft gelukkig wat meer om het lijf. Binnenkort onthullen we onze eigen kleding- en tassenlijn, houd de site in de gaten!

Sponsoring

Voor bedrijven bieden we diverse mogelijkheden op het gebied van (hoofd)sponsoring. Neem contact op met Levitas via 06-31001020 (Michiel Jansen) of 06-51812300 (Lilian Starren). Mocht je tips hebben of contactpersonen kennen voor sponsoring, dan horen we dat graag. We nemen graag contact met ze op. Samen zorgen we er voor dat Levitas prachtig voor de dag komt in dit jubileumjaar.

Nu te koop: t-shirts en tassen!

Met trots een Levitas t-shirt en/of tas dragen: dat wil jij toch ook? Dan hebben we goed nieuws: we hebben koningsblauwe T-shirts met op de voor én achterzijde een Levitas opdruk. Deze shirts zijn zowel in katoen als polyester verkrijgbaar. Ook hebben we al Levitas rugzakken en sporttassen beschikbaar Deze passen natuurlijk perfect bij de presentatiepakken. Het is ook mogelijk om je naam hierop te laten drukken.

Binnen enkele weken volgt er een passessie voor de T-shirts. Houd je e-mail en de website dus goed in de gaten!

Hieronder vind je het prijsoverzicht:

  • T-shirt katoen € 15,00
  • T-shirt polyester € 20,00
  • Rugzak € 25,00
  • Sporttas Junior € 35,00
  • Sporttas Senior € 40,00
  • Personaliseren (opdruk naam) per artikel € 3,00

« Terug naar nieuwsoverzicht