ALV december 2016 – dans naar mbition en nieuwe bestuursleden

Nieuwe_bestuursleden.png24 maart 2017

Dinsdag 20 december 2016 organiseerde het bestuur een extra Algemene Ledenvergadering (ALV) om een aantal voor de vereniging belangrijke besluiten te nemen. In deze vergadering is wegens met name achterblijvende ledenaantallen met pijn in het hart besloten om het dansaanbod van Levitas per 1 februari j.l. over te dragen aan Mbition. Wij bedanken alle dansleden van harte voor hun Levitaslidmaatschap en wensen ze heel veel dansplezier bij Mbition.

Gelukkig was er ook goed nieuws: de vergadering heeft drie nieuwe bestuursleden benoemd. Jolien van Vliet is algemeen bestuurslid en richt zich vooral op de coördinatie en organisatie van activiteiten. Sjoerd Koken is eveneens algemeen bestuurslid en werkt aan de ICT-omgeving en de administratieve processen daarbinnen. Tot slot neemt zijn vrouw Marieke Koken de post van secretaris over van Albert van Kuijk en van daaruit verzorgt zij de ledenadministratie en de communicatie.

Van Albert nemen we helaas afscheid als bestuurslid. Albert: ook vanaf hier enorm bedankt voor je enthousiaste inzet voor Levitas!

« Terug naar nieuwsoverzicht