Doe mee met de Grote Clubactie!

grote_clubactie_45logo.jpg12 september 2017

Op zaterdag 16 september 2017 is het weer zover; dan start voor de 45e keer de Grote Clubactie. We roepen al onze leden op om weer zo veel mogelijk loten te verkopen. Dit keer maak je daarmee trouwens kans op fantastische prijzen...

Zo kun je als lid een PlayStation 4 winnen en ontvang je bijvoorbeeld bij de verkoop van 20 loten een entreekaart voor een dagje uit en 10 euro shoptegoed bij Sportboxx. Meer informatie lees je in de informatiebrief die je hieronder kunt downloaden.

Vanaf maansdag 13 september worden de verkoopboekjes uitgedeeld. Vanaf zaterdag 16 september gaan we langs de deuren om inkomsten op te halen voor onze club.

Dit jaar hopen wij met de opbrengst de clubkas te spekken voor renovatie van bestaande en aanschaf van nieuwe materialen. Daarnaast viert Levitas dit jaar haar 50 jarige jubileum waarvoor extra financiële steun zeer welkom is. Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!

Graag zien we alle boekjes voor 20 november weer terug. De loten kosten 3 euro per stuk en 80% van de volledige opbrengst is voor Levitas. Van de rest wordt een loterij georganiseerd met prijzen tot wel 100.000 euro.

-> Download hier de informatiebrief voor leden (pdf)

-> Download hier de Intekenlijsten eenmalige machtiging om uit te printen en in te laten vullen (pdf)

-> Download hier de bedankbriefjes om uit te printen en uit te delen (pdf)

Kijk voor meer informatie over de Grote Clubactie op www.clubactie.nl.

We hopen dat jullie allemaal mee doen om deze actie tot een ongekend succes te maken.

Alvast bedankt en veel succes!

« Terug naar nieuwsoverzicht