Terugblik Gouden Jubileumshow

Het was... FANTASTISCH!

Was jij afgelopen weekend ook bij onze Gouden Jubileumshow? Dan heb je echt iets bijzonders meegemaakt. Het was wat ons betreft echt een fantastische dag met drie grootse shows waar we met z'n allen oprecht TROTS op mogen zijn.

Een korte compilatie:

Hoewel de show niet volledig uitverkocht was, kunnen we spreken van een groot succes. Op zaterdag werd na een aanzienlijke voorverkoop nog een mooi aantal kaarten aan de kassa verkocht.

De sfeer was uitstekend en Levitas is echt op de kaart gezet. In het publiek bevonden zich enkele speciale genodigden die met volle teugen hebben genoten, waaronder burgemeester Tjapko Poppens, wethouder Sport Jeroen Brouwer, de oprichters van Levitas Joop en Marijke de Bruijn, verschillende sponsoren en lokale pers.


Het einde van show 2: een staande ovatie vanaf de tribunes was het gevolg.

De reacties vanaf de tribunes en tijdens de pauzes waren onverdeeld positief: verwachtingen werden overtroffen en mensen waren oprecht onder de indruk.


Ook bij de afbouw waren tientallen vrijwilligers graag bereid om een handje te helpen. Klasse! Vele handen maakten zo wat lichter werk :)

Alle sporters, vrijwilligers, organisatie, trainers, sponsoren en natuurlijk het enthousiaste publiek: 1.000 maal DANK! Jullie waren allemaal geweldig!

Bestel de DVD

-> Bestel nu de DVD met professionele opnames van onze Gouden Jubileumshow van 9 december! Bestellen kan tot en met zondag 28 januari.

Check hieronder alvast wat foto's foto's en berichten: