Programma Gouden Jubileumshow

Op zaterdag 9 december viert Levitas haar 50-jarig jubileum met een bijzondere uitvoering: de Gouden Jubileumshow.

Op deze dag hebben we drie shows, waarin wisselende sporters dezelfde acts opvoeren. De drie shows zijn verder gelijk. Kijk goed in welke show uw zoon, dochter, familielid of vriend meedoet.

De shows vinden plaats in de sporthal van MFA Mariënhoeve. Voor aanvang van de show en achteraf bent u welkom in de horeca én onze Levitas-boulevard, gesitueerd in de Levitas-turnhal. De turnhal is aan de andere zijde van de gang in dezelfde accommodatie. Bij aankomst wijst dit zich vanzelf.

Show 1

10:00     Levitas boulevard geopend
10:30     Start show 1
12:30     Einde show 1

Show 2

14:00     Levitas boulevard geopend
14:30     Start show 2
16:30     Einde show 2

Show 3

18:00     Levitas boulevard geopend
18:30     Start show 3
20:30     Einde show 3

Locatie:

MFA Mariënhoeve, Lekdijk Oost 16, Wijk bij Duurstede

De sportaccommodatie staat helemaal achterin het sportpark. Het is een groot wit gebouw. Volg hiervoor de borden 'overige sporten'. Het zal deze dag erg druk zijn op de parkeerplaats, probeer wanneer mogelijk lopend, met de fiets of carpoolend te komen.

We zien u graag op 9 december tijdens dit bijzondere en feestelijke Levitas-evenement!

Levitas boulevard

Tijdens onze jubileum uitvoering hebben wij een heuse Levitas boulevard voor je ingericht! De boulevard zal een half uur voorafgaand aan de jubileum uitvoering geopend zijn, tijdens de pauze en na afloop kun je hier ook nog even overheen wandelen.

Wat is er zoal te doen op de Levitas boulevard?

Welkom: Als eerste heten wij iedereen van harte welkom, programmaboekjes worden uitgedeeld.

Levitas merchandise: Er is een kleding stand waar je T-shirts en Tassen van Levitas kunt aanschaffen.

Levitas informatie. Hier vind je alle informatie over de club

Levitas Expositie: Naast de gezellige sfeer zal er een kleine expositie zijn van de geschiedenis en het heden van Levitas. Levitas heeft door de jaren heen heel wat obstakels moeten overwinnen, het is prachtig om te zien waar de club op dit moment staat.

Levitas wenskuil: Er is er een Levitas wenskuil, wij hopen dat jullie vele mooie wensen zullen doen voor Levitas.

Levitas loterij: Er word een loterij georganiseerd waar vele spullen voor jong en oud verloot worden, je kunt een envelop bij aanvang kopen, in deze envelop staat of je wel of geen prijs hebt gewonnen. Prijzen staan ook opgesteld in de boulevard.

Levitas fotocorner: Er is een fotocorner waar iedereen een leuke, mooie, bijzondere Levitas jubileum foto kan maken, plaats deze op facebook en tag Levitas. De meest inventieve foto wint een mooie prijs.

Trampoline: Ieder kan tegen een kleine vergoeding (1,-) zijn leven wagen op onze trampoline, wanneer je valt, beland je heerlijk in de vlokkenbak. We hopen dat iedereen hier weer uit kan komen!

Turnoutfits te koop: Ingeturnd Inge is er met haar zelfgemaakte kleding, Inge maakt prachtige turnoutfits tegen een betaalbare prijs.

Donatie: Mocht je Levitas willen steunen, doe dan je bijdrage in de daarvoor bestemde donatie bussen.