Nieuwe groepen jongensturnen

Vanwege de grote aanloop aan het begin van het seizoen bij het jongensturnen komen er per 1 oktober extra lessen voor recreatief turnen voor jongens. De groei zette zich vorig jaar al in en heeft ongetwijfeld te maken met het succes van Epke Zonderland. Sinds Epke hoeft Levitas niet meer aan jongens uit te leggen wat turnen is. De jongste jongens uit groep 3 en 4 turnen op maandag van 17.30 uur tot 18.30 uur. De jongens vanaf groep 5-8 trainen bij de wedstrijdtrainer Michiel op vrijdag van 16.00 – 17.00 uur. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.
Ook uren voor het wedstrtijdturnen zijn aan het begin van het seizoen al uitgebreid. De jongens bij Levitas turnen nu variërend van 1 uur voor de recreatieve turner tot 5,5 uur voor de wedstrijdturners die in de landelijke competitie uitkomen. Trainingskampen en turnhaltrainingen komen er dan nog extra bij. Het aantal uren training voor jongens is daarmee gestegen tot 12 uur per week.

Lees meer...

Tarieven 2014

 

Basiscontributie

Bondscontributie
Tot 6 jaar (gymkids)

€ 29,53

€ 14,97
6 > 15 jaar € 39,03 € 14,97
16 en 50 jaar € 46,78 € 19,22
50 > 59 jaar

€ 30,78

€ 19,22
60 +

€ 15,78

€ 19,22

Daarnaast betaalt iedereen voor de lessen per kwartaal, per lesuur € 27,- (=€ 108 per jaar/lesuur)

Rekenvoorbeelden:

  • Een kleuter >6 jaar met één uur gymkids betaalt € 152,50 per jaar
  • Een wedstrijdturnster van 12 jaar die 4 uur traint betaalt € 486 per jaar

Er kan in 4 kwartalen worden betaald met dien verstande dat de basiscontributie en de bondscontributie in het eerste kwartaal worden betaald.

Voorwaarden:
Het inschrijfgeld bedraagt €5,00. Bij de contributie voor Levitas wordt ook de verplichte bondscontributie van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie en de premie voor de ongevallenverzekering in rekening gebracht.

 Bij het niet op tijd betalen van de contributie worden administratiekosten ter hoogte van €10,00 in rekening gebracht. Zowel het aangaan als het opzeggen van het lidmaatschap moet altijd schriftelijk gebeuren. Dit kan ook door het sturen van een e-mail. Zonder schriftelijke opzegging bent u niet vrijgesteld van contributiebetaling. Tussentijds opzeggen van het lidmaatschap kan alleen -na het eerste jaar- in de maanden mei (het lidmaatschap eindigt dan per 30 juni) of november (het lidmaatschap eindigt dan per 31 december). Indien gewenst ontvangt u een bevestiging van de opzegging.

Bij contributieachterstand wordt een opzegging pas geaccepteerd als aan de betalingsverplichting is voldaan. Voor het incasseren van achterstallige betalingen schakelt Levitas een incassobureau in. De kosten daarvan komen voor rekening van de betalingsplichtige. Stopzetten van het lidmaatschap kan uitsluitend per post of per mail bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wedstrijdinformatie

Dit artikel wordt nog geplaatst.

Wat is streetdance?

streetdance raadzaal

Wat is streetdance?

Streetdance is een dansvorm die in de jaren ‘90 is overgewaaid uit de straten van Amerika. Het is een van de meest populaire dansstijlen die we op de wereld kennen. Het is een dansvorm met veel pasjes en armcombinaties. Deze dansvorm is te zien in bijna alle videoclips en in televisieprogramma’s als 'So you think you can dance' en 'the Ultimate Dancebattle'.

Streetdance is een teamsport

Streetdance is een hele leuke teamsport voor jongens en meisjes waarbij je al je spieren gebruikt. Dansen doe je samen in een groep. Met elkaar werk je aan een dans, die je gezamenlijk zo goed mogelijk uitvoert en waarin je je helemaal kunt uitleven. 

Subcategorieën