De laatste verkooptrucs voor de Sponsorloop

Om je lijst(en) vol te krijgen kun je leuke acties bedenken die ook door het publiek gewaardeerd worden. Dan is het nog veel leuker om mensen te vragen om te sponseren.

  1. Pak je lijst en de telefoon en bel je familie langs.
  2. Maak briefjes voor je straat en gooi die door iedere brievenbus met de mededeling dat je morgen langs komt met de Sponsorlijst van Levitas. Dan wordt je verwacht en is het geen overval.
  3. Stuur een email/Whapp met de lijst/vraag naar al je contacten en vrienden en noem het je eigen crowdfund activiteit voor Levitas. Als je de eerste prijs wint voor het meeste geld, deel je die prijs natuurlijk met je investeerders.
  4. Maak je eigen Sponsortent/hut/tafeltje in de straat en maak een spandoek/informatiebord. Trakteer iedere sponsor op een gratis bekertje limonade en een koekje. Het wordt mooi weer deze week en je trekt de aandacht. Wordt zeker een hit.
  5. Maak je eigen filmpje (bijvoorbeeld van wat er allemaal mis kan gaan (voorzichtig) in het geval  je geen turnhal hebt)  en vraag dan geld voor de sponsorloop.
  6. Je eigen ludieke idee!

Doe je best

De Sponsorloopcommissie

Wedstrijdweekend Levitas Dames en Heren

Wijk bij Duurstede, februari 2015. 

Dit verslag is ook al gepubliceerd op http://www.ditiswijk.nl/sport-wijkbijduurstede-cothen-langbroek/63-gymnastiek-wijkbijduurstede-cothen-langbroek/214-wedstrijdweekend-levitas-dames-en-heren.html.

Hun eerste rayonwedstrijd in de divisies 4-6. Die heeft een grote groep dames van Levitas op zaterdag 17 januari. Wedstrijdronde 1 zijn de Junioren Puk, Loïs, Anne, Inge en Amber en de Senioren Rosalie en Tamara van de partij. Iedereen heeft persoonlijke doelen gesteld en haalt deze ook. Zo springt Rosalie (9e) arabier-fliflak na jaren blessureleed en trainingsstop en turnt Tamara (12e) een prima balkoefening; helaas is haar sprong iets minder. Inge (10e) turnt een stabiele wedstrijd zonder blessure geturnd en Anne (9e) en Amber (8e) ook, Amber nota bene met een gekneusde teen. Puk (6e) haalt ondanks een val van balk nog het 3e cijfer op dit toestel. Loïs draait een topwedstrijd en sleept de gouden medaille in de wacht!

20150117 Dames ronde 1

 

Ronde 2 doen de Pupillen 1 D1 Tessa, Minthe en Floor mee en de Senioren Karina, Anouk, Marit en Ilse. De Pupillen draaien een topwedstrijd, hebben er allemaal ook ontzettend veel zin in. Voor Floor en Tessa is dit de eerste wedstrijd in Amersfoort. Deze meiden houden zich goed staande tussen het turngeweld deze middag. Minthe behaalt met 45,475 de 20e plaats, Floor met 45,700 de 18e en Tessa wordt 8e met 48,300, een geweldige prestatie. Ook de andere meiden zetten goede prestaties neer. Zo haalt Marit een goede 15e plaats, zelfs met 2 vallen. Ilse turnt weer een complete wedstrijd na een jaar met de ziekte van Pfeiffer en behaalt een gedeeld 11e plaats. Anouk komt weer door haar brugoefening heen en zet een top vloeroefening neer die beloond wordt met het hoogste cijfer en een 3e plaats overall oplevert. En Karina staat na de revalidatie van haar kruisbandreconstructie eindelijk weer op de wedstrijdvloer en dit laat zien ook met het hoogste cijfer, op brug, en een 2e plaats op de meerkamp …

20150117 Dames ronde 2

 

Ronde 3 is het de beurt aan de Jeugd 1 meiden Amy, Sophie, Jorja, Nisha, Marloes en Bibelot en de Junioren Renske en Bloem. De Jeugddames hebben zware competitie: in deze groep doen 22 meiden mee, waarin de Levitas dames zeker thuishoren. Bibelot turnt een goed wedstrijd waarin alles nog net wat netter kan. Ze behaalt nu een mooie 17e plaats. Sophie haalt in haar eerste jaar in dit geweld een hoge score op brug en een mooie 16e plek; wat minder vallen van balk en ook zij kan zeker wat plekjes stijgen. Jorja bereikt de 2e score op balk met een super balkoefening. Ze haalt de 10e plaats overall. Nisha eindigt daar vlak boven op de 9e plaats, met de hoogste score op sprong! Marloes behaalt met een zeer stabiele wedstrijd een mooie 7e plaats met Amy vlak voor zich op de 6e plaats. Alle dames overstijgen de verwachtingen. Dat biedt perspectief voor een volgende wedstrijd en de jaren die gaan volgen! De Junioren turnen een heerlijke wedstrijd: beiden gaan zonder problemen over de pegasus en komen de brugoefening goed door. Bloem moet helaas een val van balk incasseren, maar Renske blijft staan en zet daarmee de hoogste score neergezet op balk. Beiden zetten een formidabele vloeroefening neer. Bloem wordt 5e op 0,425 punt van het podium en Renske wordt 3e met 41,025 punten. De trainers zijn trots op alle dames.

 

Een dag later, Culemborg, 8 uur ’s ochtends. De zaal gaat open en de heren uit de regio Midden Nederland stromen binnen. Deze eerste wedstrijd van het seizoen voor de heren in NTS Hoog geeft mogelijk doorstroming naar District. Vandaag mogen voor Levitas uitkomen: Tijn, Jin, Daniël, Thijs, Luc en Jasper. Tijn: een jaar vol nieuwe elementen, loopoverslag, salto, flanken, handstand heffen, zeer netjes in de uitvoering, net niet genoeg om de districtsfinale te halen (die hij mist op 0,50 punt). Jin plaatst zich net wel voor de finale. Hij wendt drie flanken bij voltige en is zoals gebruikelijk goed op vloer. Daniël pakt punten op de moeilijke toestellen voltige en brug, turnt strak en netjes, maar eindigt net naast het podium, op de 4e plaats.
Thijs geeft in de 2e wedstrijd acte de présence in de eerste divisie. Hij verslaat de tegenstand met bijna 8 punten voorsprong op de nummer 2 en is daarmee regiokampioen 1e divisie.

 

In wedstrijd 3 doen Jasper en Luc mee in de keuze oefenstof. Jasper heeft helaas door een val tijdens wintersport een blessure aan zijn sleutelbeen waardoor hij geen volledige meerkamp doet. Hij gebruikt deze wedstrijd als testmoment voor nieuwe elementen op Voltige, Burg en Vloer. Luc turnt netjes en haalt in dezelfde categorie en niveau het kampioenschap binnen met een nieuwe rekoefening met losom-salto af, een verbeterde voltigeoefening die nog niet helemaal goed uit de verf komt tijdens de wedstrijd en een prachtige brugoefening.

Valentijns Voorjaarstoernooi in Vikinghal - 126 jonge Epke’s in actie!

Valentijns Voorjaarstoernooi Vikinghal

De 3e editie van dit Levitas Voorjaarstoernooi is een wedstrijd tussen turners in de divisies 3-6 van 11 verenigingen ter voorbereiding op hun wedstrijdseizoen. Deze jongens hebben veelal weinig wedstrijden door immense concurrentie of afwezigheid van een landelijke cyclus. Met dit Voorjaarstoernooi op zaterdag 14 februari (Valentijnsdag 2015) hebben zij toch een extra wedstrijd. Voor de meeste turners is dit de allereerste van het seizoen. Dit én het vriendschappelijke karakter zorgen voor een heerlijke sfeer in de Wijkse Vikinghal. Turners van verenigingen uit Apeldoorn, Houten, Tiel, Culemborg, Soest, Kesteren, Nieuwegein, Utrecht, Geldermalsen en natuurlijk Wijk bij Duurstede zullen acte de présence geven.

Proeve(n) van kunnen

Van 9.00 uur tot 11.30 uur zullen de jongste Epke’s (va. 7 jaar oud) hun beste kunnen laten zien. Vanaf 12.15 uur tot 17.00 uur zijn de wat oudere Epke’s aan de beurt (va. ca. 10 jaar oud). Niet alleen de turners, hun trainers en juryleden zullen trouwens aanwezig zijn; maar liefst 40 vrijwilligers zorgen er met hun inzet ook voor dat deze dag mogelijk is. En uiteraard bent u als publiek welkom; kom eens een kijkje nemen bij de verrichtingen op vloer, voltige, ringen, sprong, brug en natuurlijk rekstok van deze spierbundel(tje)s!

Het is de laatste keer dat de Vikinghal het toneel zal zijn van het Voorjaarstoernooi. Volgend seizoen zal Levitas verhuizen naar de MFA Mariënhoeve die momenteel in aanbouw is.

De fotoalbums van het Levitas Voorjaarstoernoooi 2014 zijn te vinden op de Flickr van Levitas: https://www.flickr.com/photos/levitasgymdance/.

Nieuwe groepen jongensturnen

Vanwege de grote aanloop aan het begin van het seizoen bij het jongensturnen komen er per 1 oktober extra lessen voor recreatief turnen voor jongens. De groei zette zich vorig jaar al in en heeft ongetwijfeld te maken met het succes van Epke Zonderland. Sinds Epke hoeft Levitas niet meer aan jongens uit te leggen wat turnen is. De jongste jongens uit groep 3 en 4 turnen op maandag van 17.30 uur tot 18.30 uur. De jongens vanaf groep 5-8 trainen bij de wedstrijdtrainer Michiel op vrijdag van 16.00 – 17.00 uur. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.
Ook uren voor het wedstrtijdturnen zijn aan het begin van het seizoen al uitgebreid. De jongens bij Levitas turnen nu variërend van 1 uur voor de recreatieve turner tot 5,5 uur voor de wedstrijdturners die in de landelijke competitie uitkomen. Trainingskampen en turnhaltrainingen komen er dan nog extra bij. Het aantal uren training voor jongens is daarmee gestegen tot 12 uur per week.

Lees meer...

Tarieven 2015

 

Basiscontributie* 

Bondscontributie 
Tot 6 jaar (gymkids)   

€ 15,36

€ 15,36
6 > 15 jaar € 22,76 € 15,36
16 en 50 jaar € 27,78 € 19,72
50 > 59 jaar

€ 17,76

€ 19,72
60 +

€ 9,28

€ 19,72

*De basiscontributie geldt dit keer tot de zomervakantie i.v.m. het betrekken van de nieuwe accommodatie op Marienhoeve. Vanaf dat moment komt er een nieuwe opzet van de contributies.

De bondscontributies worden in januari wel voor het gehele jaar voldaan.

Daarnaast betaalt iedereen voor de lessen per kwartaal, per lesuur € 27,- (=€ 108 per jaar/lesuur)

Rekenvoorbeelden:

  • Een kleuter >6 jaar met één uur gymkids betaalt tot en met juni 2015 € 84,72
  • Een wedstrijdturnster van 12 jaar die 4 uur traint betaalt tot en met juni € 254,12

Er kan in 4 kwartalen worden betaald met dien verstande dat de basiscontributie en de bondscontributie in het eerste kwartaal worden betaald.

Voorwaarden:
Het inschrijfgeld bedraagt €5,00. Bij de contributie voor Levitas wordt ook de verplichte bondscontributie van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie en de premie voor de ongevallenverzekering in rekening gebracht.

 Bij het niet op tijd betalen van de contributie worden administratiekosten ter hoogte van €10,00 in rekening gebracht. Zowel het aangaan als het opzeggen van het lidmaatschap moet altijd schriftelijk gebeuren. Dit kan ook door het sturen van een e-mail. Zonder schriftelijke opzegging bent u niet vrijgesteld van contributiebetaling. Tussentijds opzeggen van het lidmaatschap kan alleen -na het eerste jaar- in de maanden mei (het lidmaatschap eindigt dan per 30 juni) of november (het lidmaatschap eindigt dan per 31 december). Indien gewenst ontvangt u een bevestiging van de opzegging.

Bij contributieachterstand wordt een opzegging pas geaccepteerd als aan de betalingsverplichting is voldaan. Voor het incasseren van achterstallige betalingen schakelt Levitas een incassobureau in. De kosten daarvan komen voor rekening van de betalingsplichtige. Stopzetten van het lidmaatschap kan uitsluitend per post of per mail bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Subcategorieën